Rashladni sušač za Biogas postrojenja

Rashladni sušač za Biogas postrojenja EnerDryer, MTA.

Protok biogasa 0,8 - 78,3 m³ / min.

Posebno dizajnirana da osušite biogasa namenjenih za napajanje ko-generatore, EnerDrier je izuzetno kompaktan i pogodan za spoljnu ugradnju. Snažna konstrukcija od pocinkovanog čeličnog snopa podržava sušilicu i odlikuje se industrijskim rashladnikom sa integrisanim hidrauličkim modulom i termički izolovanim sistemom sušenja, zauzvrat načinjenim izmenjivačem toplote gas / voda, izmenjivačem ekonomizatora i sistemom za odvajanje i odvod kondenzata. Svi delovi koji dolaze u dodir sa biogasa su od nerđajućeg čelika, obezbeđivanje stabilnog i sigurnog rada kroz vreme.

Tehničke karakteristike

Izmenjivači toplote sa bočnom i školjkom na biogas u AISI 304 Čileri sa Eurovent sertifikovanim performansama Integrisani izmenjivač toplote ekonomizer, u potpunosti od nerđajućeg čelika: smanjuje potrošnju energije i štiti tačku kondeza Dvostruki separator za odmrzavanje sa dvostrukim otvorima za kondenzat, osiguravaju odličnu tačku kondeza i maksimalnu efikasnost Toplotno izolovani standardni izmenjivači toplote za maksimalnu efikasnost sistema Dizajniran za instalaciju na otvorenom Posebne i prilagođene verzije na zahtev

Beneficije

Otporan na koroziju zahvaljujući izmenjivačima toplote sa školjkama i cevima u AISI 304 (strana bioplina) Plug & plai konfiguracija za jednostavnu i brzu instalaciju. Veća efikasnost sagorevanja u kogeneraciji SPTE, uz smanjenje potrošnje bioplina. Povećano trajanje maziva za kogenerator CHP Smanjenje problema sa smrzavanjem zahvaljujući uklanjanju kondenzata iz vodovoda za distribuciju bioplina Smanjenje korozivnih pojava uzrokovano kombinacijom kondenzata sa CO2 i H2S Smanjivanje zastoja i troškova održavanja postrojenja Bolje performanse i trajanje sistema za filtriranje suvog biogasa Eliminisanje dela nečistoća prisutnih u bioplinu efektom pranja.

Podeli


Otvorenost ka klijentu, pažljivo osluškivanje njegovih potreba, ali i pozitivan duh koji vlada među zaposlenima, učinili su da Tehnogama postane najpouzdaniji i najpoželjniji partner za kompresorsku tehniku.

Dobro došli u Tehnogamu – dobro došli u kuću dobrog vazduha za rad!

Vaš Tehnogama Tim

ANALIZA-veliki-piktogram

Uštedite novac analizom
energetske efikasnosti

Izazovite porast profita pametnim poslovanjem

Više o analizi

potreban vam je
servis kompresora?

stručna podrška i hitne intervencije 00/24h

servis centar
SERVIS-veliki

za ostalu prateću opremu posetite naš web shop

KOMPANIJA

KONTAKT
Srbija
  • Tehnogama d.o.o. Šimanovci
  • T +381 (0)22 215 23 01
  • E office@tehnogama.com
Crna Gora
  • Tehnogama d.o.o Nikšić
  • T +382 40 251 105
  • F +382 40 251 105
  • E office.nk@tehnogama.com

LOKACIJE

Dečka 157, Šimanovci

Privredno društvo Tehnogama d.o.o., je osnovano 2008 god. u Šimanovcima

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. Zvanično posluje i u Crnoj Gori

KONTAKT FORMA