PNEUMATSKI ALAT ABAC ZA RAD NA KOMPRIMOVAN VAZDUH.

Pneumatski Alat ABAC za rad na komprimovan vazduh.

Tehnogama nudi široku paletu proizvoda iz domena pneumatskog alata, poluprofesionalne i profesionalne namene koji mogu da se koriste za potrebe automobilske industrije, obrade metala i gradjevinskih potreba.

Pneumatski alat je alat koji pokreće komprimovani vazduh, a zašto baš pneumatski alat, a ne npr. električni alat ili alat na baterije, postavlja se pitanje?

Struktura pneumatskog alata je koncipirana da omogući snažno dejstvo u lakom i kompaktnom ’’pakovanju’’ za poslove koji se rade ručno, kao što su klesanje, struganje, brušenje, izbijanje, odvijanje, zavijanje, sečenje i dr.

Pneumatski alat, tipično, u sebi sadrži manje pokretnih delova no što je to slučaj kod električnog alata, te su potrebe za održavanjem pneumatskog alata minimalne, a vreme pouzdanog rada maksimizovano.

Gotovo svaki primerak ručnog električnog alata ima svoju repliku u svetu pneumatskog alata, samo pogonjenu komprimovanim vazduhom, isto toliko pouzdanu i moćnu, možda čak i pouzdaniju i moćniju jer je mogućnost

Kvara manja.

ABAC je napravio logično proširenje svoje standardne i svetski poznate ponude kompresora, dodavši svom portfoliu profesionalnih kompresora i ABAC PRO pneumatski alat; alat vrhunskog kvaliteta i velike pouzdanosti.

U ponudi ABAC PRO pneumatskog alata možete pronaći pneumatski pištolj/čekić, pneumatsku račnu; dostupne u više različitih veličina i dimenzija, zatim pneumatske brusilice; ugaone i čeone, pneumatske šlajferice, pneumatske bijakse, pneumatska dleta, iglične skalere (pneumatski alat za skidanje rđe) i još mnogo toga.

Izaberite pravi alat za svoju majstoriju – izaberite ABAC PRO pneumatski alat!

ANALIZA-veliki-piktogram

Uštedite novac analizom
energetske efikasnosti

Izazovite porast profita pametnim poslovanjem

Više o analizi

potreban vam je
servis kompresora?

stručna podrška i hitne intervencije 00/24h

servis centar
SERVIS-veliki
Elixir Zorka
Matis Wood
Politika
Verano Sunprotection
Grand kafa
Matis Group
Tvojih 5 minuta
LULU pekara
Emil Frey Srbija
Iceberg Salat Centar
Skroz Dobra pekara
La fontana
Naše zrno
PPT namenska
Nelly d.o.o.

za ostalu prateću opremu posetite naš web shop