Tehnogama Šimanovci

Distributer i uvoznik tehnike za rad na komprimovan vazduh

Privredno društvo Tehnogama d.o.o., je osnovano 2008 god. u Šimanovcima i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, utemeljuje na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja.

Sedište Tehnogame je u Opštini Pećinci, u industrijskoj zoni u Šimanovcima, ul. Dečka 157, u neposrednoj blizini novosagrađene obilaznice oko Šimanovcia. Sam položaj sedišta kompanije, obezbeđuje brzu i jednostavnu komunikaciju sa svim delovima Srbije.

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. Zvanično posluje i u Crnoj Gori, kao privredni subjekat - Tehnogama d.o.o. Nikšić, sa sedištem u Nikšiću, Bul. 13. Jula bb

Delatnost društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Prodajni program čine industrijski vijčani kompresori za vazduh, klipni kompresori za vazduh i rezervne kompresorske glave, filtracija komprimovanog vazduha, sušači komprimovanog vazduha ,manuelni , vremenski i automatski inteligentni odvajači kondenzata iz sistema komprimovanog vazduha, odvajači - separatori ulje/voda iz kondenzata,industrijska oprema za visoki pritisak. Zatim rashladni čileri, odnosno čileri za klimatizaciju i čileri za industrijsko hlađenje, sušači vazduha i materijal kao što su pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri, ventili sigurnosti i materijal za razvod komprimovanog vazduha od aluminijumskih cevi..

Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske
8-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske
7-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske

Ponudu opreme smo upotpunili i pneumatskim priključnim materijalom i fitingom, kao i sistemom za razvod komprimovanog vazduha od kalibriranog aluminijuma, sa jedinstvenim push-in sistemom povezivanja, proizvođača Aignep, iz Italije i time klijentima obezbedili sve što je potrebno za kompletno opremanje kompresorske stanice.

Društvo, u ovom trenutku čine komercijalni i servisni sektor, kao i služba opštih poslova. Servisni sektor je organizovan tako da našim klijentima obezbeđuje servisno tehničku podršku 24/7. Impozantan lager originalnih i zamenskih rezervnih delova, ali i zamenske opreme koju ustupamo klijentima u cilju nesmetanog obavljanja posla, a u slučaju većih havarija ili dužih rokova isporuke, upotpunjuju osećaj sigurnosti kod klijenata

Konstantno usavršavanje servisnog i komercijalnog sektora, rezultirali su jedinstvenim Tehnogama support programom brige o klijentu.

Snažna brand identity politika, sveprisutnost na svim, za tehniku i industriju bitnijim sajamskim manifestacijama, učinili su Tehnogamu sinonimom za kompresorsku tehniku.

Svoju opredeljenost ka kvalitetu, ispunjenju zahteva klijenata uz brigu o zaštiti životne redine, potvrdili smo i implementacijom integrisanog menadžment sistema.

Podeli


Otvorenost ka klijentu, pažljivo osluškivanje njegovih potreba, ali i pozitivan duh koji vlada među zaposlenima, učinili su da Tehnogama postane najpouzdaniji i najpoželjniji partner za kompresorsku tehniku.

Dobro došli u Tehnogamu – dobro došli u kuću dobrog vazduha za rad!

Vaš Tehnogama Tim

ANALIZA-veliki-piktogram

Uštedite novac analizom
energetske efikasnosti

Izazovite porast profita pametnim poslovanjem

Više o analizi

potreban vam je
servis kompresora?

stručna podrška i hitne intervencije 00/24h

servis centar
SERVIS-veliki

za ostalu prateću opremu posetite naš web shop

KOMPANIJA

KONTAKT
Srbija
  • Tehnogama d.o.o. Šimanovci
  • T +381 (0)22 215 23 01
  • E office@tehnogama.com
Crna Gora
  • Tehnogama d.o.o Nikšić
  • T +382 40 251 105
  • F +382 40 251 105
  • E office.nk@tehnogama.com

LOKACIJE

Dečka 157, Šimanovci

Privredno društvo Tehnogama d.o.o., je osnovano 2008 god. u Šimanovcima

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. Zvanično posluje i u Crnoj Gori

KONTAKT FORMA