servis-za-kompresore-vijcane-i-klipne-tehnogama

Servis i rezervni delovi

Jednim pozivom na: +381 (0)22/215-23-02

Naše servisne ekipe su stručno opremljene za kvalitetno, brzo i efikasno otklanjanje kvarova i defekata u Vašoj proizvodnji, a koji su u delokrugu prodajnog programa kompanije TEHNOGAMA d.o.o. Šimanovci . Kompanija poseduje kvalitetna servisna vozila i nalazi se na novosagrađenoj obilaznici oko Šimanovcia, te naši kapaciteti i sam položaj sedišta naše kompanije, garantuju brzu i efikasnu servisnu intervenciju. Naš servisni centar pokriva oblasti: vijčani kompresori za vazduh, klipni kompresori za vazduh ,filtracija i sušači komprimovanog vazduha , opremu i kompresore za visoki pritisak ,rashladni čileri ,čileri za klimatizaciju i čileri za industrijsko hlađenje, dehidratori, sušači vazduha i materijal kao što su zamenski separatori ulja i vazduha, filteri ulja za kompresore, filteri vazduha za vijcane i klipne kompresore, ventili sigurnosti, pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri i ventili sigurnosti

8-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske

U našem magacinu se nalazi zavidan broj rezervnih delova neophodnih za urgentno otklanjanje kvarova na uređajima koje održavamo i količina delova na stanju se konstantno uvećava. Takođe raspolažemo polovnom opremom, koja je servisirana i pregledana od strane naših stručnjaka i koja se po potrebi može izdati klijentu na upotrebu u slučaju eventualnog većeg kvara a koji se ne može sanirati odmah i na licu mesta. Takođe, vršimo i iznajmljivanje polovne opreme u slučaju kratkoročne potrebe klijenta za njom. Konstantno pratimo razvoj opreme koju isporučujemo klijentima i vršimo edukaciju ljudi u kompanijama čiju opremu prodajemo i održavamo.

Posebno želimo da naglasimo da raspolažemo velikom količinom potrošnog materijala za sve tipove vijčanih i rotacionih uljno podmazivanih kompresora. Posebno na stanju u našem magacinu u Šimanovciu imamo velike količine filtera ulja, filtera vazduha, separatora i separatorskih uložaka za uljno podmazivane vijčane kompresore. Zamenski filteri ulja, filteri vazduha i separatori su vrhunskog kvaliteta za šta Vam garantuje Tehnogama kao odgovorna firma za servis kompresora. Na svaki ugrađeni ili isporučeni filter ulja, filter vazduha ili separator ulja, Tehnogama daje garanciju koja je jednaka garanciji proizvođača kompresora.


							6-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske
2-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske
3-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske

HITNE INTERVENCIJE 24/7

Kompresor ne podiže pritisak?
Kompresor se pregrejava?
Imali ste kratak spoj na kompresoru?
Kompresor je samo stao?
Desila se havarija?
Vaš redovni serviser se ne javlja...... a proizvodnja mora da radi?....

HITNO POSTAJE – REŠENO

Servisno-tehnička podrška Tehnogame je dostupna 24/7, svakog dana u godini i u potpunosti je stručno osposobljena, opremljena i spremna da reši bilo koju iznenadnu ili neželjenu situaciju u Vašoj kompresorskoj stanici.

MOGUĆNOST KORIŠĆENJA ZAMENSKE OPREME >>>

Proizvodnja košta. Kupci očekuju svoju robu u dogovoreno vreme, sirovine mogu da se pokvare, svako neispunjenje plana može ozbiljno da ugrozi stabilnost poslovanja kompanije...

Posedujete kompresor i imate svog servisera koji ga redovno održava.. Kompresor, kao i svaka druga mašina, može da stane. Desi se nešto; dođe do kvara, ipak su kompresori samo mašine..; proizvodnja staje...

Kvarovi mogu biti manji ili veći; jednostavniji ili komplikovaniji. U ovakvim i sličnim situacijama, za Vas smo obezbedili mogućnost korišćenja zamenske opreme adekvatnog kapaciteta, da Vaša proizvodnja teče nesmetano i po planu, dok se Vaš kompresor ne vrati u operativno stanje. Još jedna, vrlo česta pojava, pa i potreba za zamenskom opremom se javlja kod dugih rokova isporuke nove opreme. Budite spokojni – za svaku situaciju postoji rešenje, a izvor svih rešenja je TEHNOGAMA SUPPORT!

REMONT VIJČANIH BLOKOVA

Korisnik ste opreme koja kapacitetom zadovoljava potrebe Vaše proizvodnje. Redovno je održavate i brinete o njoj u skladu sa dobrom poslovnom praksom, kao brižan korisnik. Međutim, godine rada učine svoje i oprema postaje manje efikasna no što je bila na početku eksploatacije.

Jedna od mogućnosti u ovakvim slučajevima jeste remont Vašeg vijčanog kompresora i produžavanje njegovog životnog veka za ceo novi ciklus.

Dok je Vaš kompresor na remontu, automatski Vam se besplatno stavlja na raspolaganje zamenska jedinica, da bi Vaša proizvodnja tekla po planu. Na svu remontovanu opremu, Tehnogama daje garanciju od 12 meseci.

Pored remonta vijčanih blokova, a u cilju prevencije neželjenih zastoja i troškova, Tehnogama takođe nudi uslugu merenja vibracija ležajeva na elektro-motoru i na samom kompresijskom elementu.

Rezultati merenja tačno prikazuju status ležajeva i indikaciju za remont.

Pored merenja vibracija, u svojoj opremi imamo i termovizijsku kameru koja precizno prikazuje stanje elektro instalacija mašina, hladnjaka i drugih komponenti na kojima su, promene u temperaturi jasan pokazatelj lokacije i/ili kritičnog dela koji zahteva popravku i/ili zamenu.

4-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske 4-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske
10-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske

STRUČNOST, KOMPETENTNOST, OSPOSOBLJENOST

Veliki broj klijenata u svojim pogonima poseduje različite brendove kompresora. Iako svi proizvođači kompresora uvek imaju nešto što ih razlikuje od drugih, servisni tim Tehnogame je u potpunosti osposobljen za održavanje i servisiranje i kompresora drugih proizvođača, kao što su Atlas Copco, Kaeser, Gardner Denver, Ingersoll Rand, Ceccato,Worthinghton Creyssensac i dr.

Pored održavanja i servisiranja multi-brend kompresorskih sistema, vrlo uspešno vršimo umrežavanje postojećih kompresora drugih proizvođača u sistem sa BOGE kompresorima i pomoću naprednih kontrolera, pratimo, usklađujemo i regulišemo njihov međusobni rad.

KOMPLETNA REŠENJA PO MERI KORISNIKA

Proizvođači mašina na komprimovani vazduh, kao uslov za garanciju na mašine postavljaju jasno definisanu klasu čistoće komprimovanog vazduha. Klasu čistoće komprimovanog vazduha, definiše priprema vazduha, odnosno oprema koja se nalazi posle kompresora, a pre potrošača. U zavisnosti od zahteva same aplikacije, pripremu vazduha mogu činiti sušenje komprimovanog vazduha (kondenzacijom ili adsorbcijom), filtracija kao i razne druge metode koje za cilj imaju obezbeđenje adekvatnog kvaliteta vazduha prema ISO 8573-1, standardu koji definiše klase čistoće komprimovanog vazduha u industriji, medicini i dr. aplikacijama. Imajući to u vidu stručno osoblje Tehnogame nudi klijentima rešenja skrojena tačno po meri svakog pojedinačnog zahteva.

UŠTEDA = PROFIT ! >>>
UČINITE SISTEM = EFIKASNIM ! >>>

Svaki ušteđeni dinar je dinar čistog profita!

Industrijski sistemi su veoma kompleksni sistemi sačinjeni iz više činioca povezanih uzročno-posledično. Kao i kod svakog sistema, tako i u sistemu komprimovanog vazduha, posebnu pažnju treba usmeriti na organizaciju i od sistema dobiti maksimalno moguće, uz što manje angažovane energije. Energetska efikasnost je u fokusu korisnika opreme i za cilj ima kako smanjenje ukupnih troškova eksploatacije kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha, tako i smanjenu emisiju ugljen dioksida. U skladu sa tim, Tehnogama nudi uslugu merenja energetske efikasnosti Vašeg kompresorskog postrojenja, kao i energetski efikasne mašine koje nude Energy saving opcije, energetski efikasne el.motore, rashladne gasove sa najmanjim uticajem na efekat staklene bašte i dr. Ukoliko želite jasnu sliku o stanju Vašeg sistema i predloge za moguće uštede, pozovite naš stručni tim, koji će, uz pomoć vrhunske opreme i naprednog softvera za analizu izvršiti merenja i u skladu sa dobijenim rezultatima, dati Vam stručan savet za uštedu.

7-Tehnogama-servis-kompresora-vijcanih-i-klipnih-instalacije-aluminijumske

TEHNOGAMA SUPPORT PROGRAM – 5 GODINA GARANCIJE
PREVENCIJA I PRODUŽENI MIR >>>

Za klijente koji žele mir i bezbrižnost na duži period, Tehnogama je osmislila TEHNOGAMA SUPPORT PROGRAM, program 5-godišnje garancije, koji, osim redovnog održavanja opreme, podrazumeva i preventivni nadzor opreme, a klijentu omogućuje bezbrižan i komforan rad na duži period.

Specifičnosti ovog programa su konstantan monitoring naših stručnih servisera nad Vašom opremom, preventivna kontrola i mogućnost daljinskog nadzora opreme, koja je predmet Ugovora, kao i održavanje iste u skladu sa pravilima struke. Pored redovnog održavanja, posebna pažnja se poklanja prevenciji, kao preduslovu pravilnog i dugotrajnog rada.

adatak servisnih službi prilikom preventivnih poseta je blagovremeno uočavanje potencijalno kritičnih situacija i tačaka i sprečavanje eventualnih defekata na opremi usled npr. neodgovarajućih radnih uslova, nepravilnog korišćenja opreme, prekomerne eksploatacije kompresora uzrokovane nepravilnostima na sistemu i drugih mogućih uzroka.

Ugovor o TEHNOGAMA SUPPORT PROGRAMU se zaključuje na 5 godina i podrazumeva

Otvorenost ka klijentu, pažljivo osluškivanje njegovih potreba, ali i pozitivan duh koji vlada među zaposlenima, učinili su da Tehnogama postane najpouzdaniji i najpoželjniji partner za kompresorsku tehniku.

Dobro došli u Tehnogamu – dobro došli u kuću dobrog vazduha za rad!

Vaš Tehnogama Tim

ANALIZA-veliki-piktogram

Uštedite novac analizom
energetske efikasnosti

Izazovite porast profita pametnim poslovanjem

Više o analizi

potreban vam je
servis kompresora?

stručna podrška i hitne intervencije 00/24h

servis centar
SERVIS-veliki

za ostalu prateću opremu posetite naš web shop

KOMPANIJA

KONTAKT
Srbija
  • Tehnogama d.o.o. Šimanovci
  • T +381 (0)22 215 23 01
  • E office@tehnogama.com
Crna Gora
  • Tehnogama d.o.o Nikšić
  • T +382 40 251 105
  • F +382 40 251 105
  • E office.nk@tehnogama.com

LOKACIJE

Dečka 157, Šimanovci

Privredno društvo Tehnogama d.o.o., je osnovano 2008 god. u Šimanovcima

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. Zvanično posluje i u Crnoj Gori

KONTAKT FORMA