servis-za-kompresore-vijcane-i-klipne-tehnogama

Karijera

UKOLIKO STE ZAINTERESOVANI, MOLIMO VAS DA SVOJ CV SA PROPRATNIM PISMOM, DOSTAVITE NA MOJAPRILIKA@TEHNOGAMA.COMKonkurs za POSAO - Magacioner

  • 05.03.2024.
  • TEHNOGAMA d.o.o. Šimanovci, raspisuje konkurs za radnu poziciju - MAGACIONER. Ukoliko se pronalazite u opisu posla, obavezama i odgovornostima koje ponuđena pozicija nudi, te ukoliko želite da postanete deo našeg uspešnog tima, pošaljite CV na mojaprilika@tehnogama.com, ili prosto pozovite na 022/215-23-01, i pozvaćemo Vas na razgovor. Pročitajte više o radnoj poziciji u nastavku: Stepen stručne spreme: III - IV stepen Radno iskustvo: Nije neophodno Posebna znanja: Rad na računaru (Word, Excel, Outlook) Vozačka dozvola B kategorije, aktivan vozač Organizovanost, pedantnost, spretnost Dozvola za upravljanje viljuškarom ili spremnost za obuku upravljanja viljuškarom Opis posla: Prima i izdaje robu iz magacina uz propisanu dokumentaciju Vrši kvalitativan i kvantitativni prijem robe u magacin i vodi evidenciju o tome Deklariše primljenu robu i pakuje je na police Vrši brendiranje i obeležavanje opreme gde je i kada je to potrebno Uredno vodi magacinsku dokumentaciju Vrši manipulaciju robom i opremom u magacinu Priprema, pakuje i isporučuje ili zaprima robu kurirskim službama Brine o higijeni u magacinu i odgovoran je za istu Brine o kotlarnici/grejanju Brine o zbrinjavanju i zalihama ambalažnog materijala (streč folija, kartonske kutije i sl.) Ažurno vodi promene u magacinu (prijem i izdavanje robe) i ažurno vodi svu potrebnu dokumentaciju propisanu za prijem i/ili izdavanje robe u/iz magacina Pridržava se mera za zaštitu od požara i zaštitu čovekove okoline, kao i mera lične zaštite u radu i odgovoran je za iste prilikom utovara/istovara i manipulacije robe Odgovoran za ispravnost viljuškara, paletara i bezbednost magacinskih rafova/polica Odgovara za tačnost podataka magacinske dokumentacije Odgovara za tajnost poslovne dokumentacije Drugi poslovi u smislu tekućeg održavanja poslovnog objekta uz asistenciju servisera, košenje trave, iznošenja smeća, montaže/demontaže zastava itd. Standardno radno vreme, svaka druga subota je radna. Ukoliko se pronalazite u opisu posla, želite da postanete deo našeg uspešnog tima, napišite nam mail na mojaprilika@tehnogama.com , sa ili bez CV-ija, ili prosto pozovite na 022/215-23-01. Vidimo se u Tehnogami !

Opširnije


OTKLJUČAJ SVOJ POTENCIJAL - PRIDRUŽI SE NAŠEM TIMU!

Ako si mlada, dinamična osoba, spremna da započne svoje karijerno putovanje- prestani da tražiš dalje- na pravom si mestu! Tehnogama je u potrazi za ambicioznim individualcima spremnim da se pridruže našem rastućem timu - voljnim da ostave svoj pečat u poslovnom svetu.

Zašto odabrati nas?
Mi verujemo u kreiranje radnog prostora koji podstiče kreativnost, saradnju i kontinuirani rast. Mi ne nudimo samo posao: mi obezbeđujemo platformu i okruženje za oslobađanje tvog punog potencijala i izgradnju uspešne i plodonosne karijere.

Šta nudimo?

1-Dinamično radno okruženje! Okruženje u kom se vrednuju inovacije i podstiče dinamična radna kultura. Verujemo u kreiranje atmosfere u kojoj će tvoje ideje moći da se čuju, a tvoj doprinos da kreira uticaj.

2- Prilike za napredovanje u karijeri! Posvećeni smo investiranju u tvoj profesionalni razvoj, jer tvoj rast je i naš rast! Iskoristi naš mentorski program i mnogobrojne stručne obuke!

3- Moderan radni prostor! Kreirali smo radno okruženje koje inspiriše produktivnost i kreativnost, a podstiče kolaboraciju.

4- Podstičemo različitosti! Razumemo i cenimo različitosti i verujemo u snagu različitih segmenata spojenih u jednu čvrstu celinu. Tvoja jedinstvena perspektiva ne samo da je dobrodošla, već je, naprotiv – esencijalna za uspeh!

I- koga to mi tražimo?

Entuzijastične mlade ljude spremne da zakorače u svet bezgraničnih poslovnih mogućnosti u kom će ostvariti uticaj i ostaviti svoj lični pečat!Ako tražiš baš takvu priliku – pošalji nam svoj CV na: mojaprilika@tehnogama.com

Hajde da zajedno stvaramo lepe stvari!