Koristite komprimovani vazduh? Pozovite nas za konsultaciju, besplatna je!

POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

TehnoGama

O nama

Tehnogama - O nama

Privredno društvo Tehnogama d.o.o., je osnovano 2008 god. U Šimanovcima i svoj razvoj od začetka, sve do današnjeg dana, utemeljuje na konstantnom usavršavanju svih segmenata poslovanja.

Sedište Tehnogame je u Opštini Pećinci, u industrijskoj zoni u Šimanovcima, ul. Dečka bb, u neposrednoj blizini novosagrađene obilaznice oko Šimanovcia. Sam položaj sedišta kompanije, obezbeđuje brzu i jednostavnu komunikaciju sa svim delovima Srbije.

Tehnogama d.o.o. od maja 2016. Zvanično posluje I u Crnoj Gori, kao privredni subjekat - Tehnogama d.o.o. Nikšić, sa sedištem u Nikšiću, Bul. 13. Jula bb

Delatnost društva čine prodaja, servisiranje i održavanje kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Prodajni program čine industrijski vijčani kompresori za vazduh, klipni kompresori za vazduh i rezervne kompresorske glave, filtracija komprimovanog vazduha, sušači komprimovanog vazduha ,manuelni , vremenski i automatski inteligentni odvajači kondenzata iz sistema komprimovanog vazduha, odvajači - separatori ulje/voda iz kondenzata,industrijska oprema za visoki pritisak. Zatim rashladni čileri, odnosno čileri za klimatizaciju i čileri za industrijsko hlađenje, sušači vazduha i materijal kao što su pripremne grupe, regulatori pritiska, creva, brze spojke, manometri, ventili sigurnosti i materijal za razvod komprimovanog vazduha od aluminijumskih cevi..

Vijčani i klipni industrijski kompresori za vazduh BOGE KOMPRESSOREN (Nemačka), vijčani i klipni vazdušni kompresori marke Boge i uopšte oprema za proizvodnju i tretman komprimovanog vazduha.

Vijčani kompresori za vazduh ABAC (Italija), program profesionalnih industrijskih vijčanih kompresora za vazduh snage od 2,2 - 22 kW, namenjeni su korisnicima sa kontinuiranim procesima proizvodnje, ali malih kapaciteta.

Klipni kompresori za vazduh ABAC (Italija), program profesionalnih industrijskih klipnih kompresora za vazduh snage od 1,5 - 7,5 kW koji svoju uspešnu i pouzdanu primenu nalaze u brojnim radionicama, malim manufakturama i delatnostima koje imaju povremenu potrebu za komprimovanim vazduhom.

Filtracija komprimovanog vazduha linijski predfilteri, mikrofilteri, filteri sa aktivnim ugljem, sterilni i bakteriološki filteri OMEGA AIR (Slovenija) upotpunjuju kvalitetnu dobavu komprimovanog vazduha, različitom ponudom stepena finoće filtracije; shodnu aplikaciji, te se tako dostupni filteri gradacije od 3 mikrona do 0,003 mikrona finoće za čvrste čestice, odnosno ostataka do 0,003 mg/m3 ulja i uljnih para po m3 vazduha.

Rezervoari za komprimovani vazduh OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana ( Slovenija ) izrađeni po najvišim normama dobre poslovne prakse, u skladu sa svim svetski priznatim standardima za sudove pod pritiskom i u potpunosti usklađeni sa srpskim standardima za posude pod pritiskom. Rezervoari koje imamo u ponudi nose 3A znak i dostupni su u verzijama do 10 bar, 13 bar, 16 bar; farbani i/ili pocinkovani.

Zamenski filteri za kompresore i tehnička podrška ( separatori, filteri ulja, filteri vazduha ) kao i sklopovi ( regulatori ulja, usisne klapne i ventili minimalnog pritiska ) za sve tipove vijčanih i klipnih kompresora sa garancijom Tehnogame, za sve brendove vijčanih kompresora (Atlas copco, Kaeser, Gardner Denver, Compair, Worthinghton Creyssesnac, Ceccato, Mark, itd)

Industrijski čileri MTA (Italija), industrijski čileri rashladne snage od 1,4 do 1718 kW za hlađenje industrijskih procesa i obezbeđivanje njihove stabilnosti

Generatori azota ( Nitrogen generatori ) , OMEGA AIR d.o.o. Ljubljana ( Slovenija ) vza aplikacije gde je čistoća vazduha koji dolazi u dodir sa proizvodom apsolutni imperativ!

TehnoGama
TehnoGama
TehnoGama

Ponudu opreme smo upotpunili i pneumatskim priključnim materijalom i fitingom, kao i sistemom za razvod komprimovanog vazduha od kalibriranog aluminijuma, sa jedinstvenim push-in sistemom povezivanja, proizvođača Aignep, iz Italije i time klijentima obezbedili sve što je potrebno za kompletno opremanje kompresorske stanice.

Društvo, u ovom trenutku čine komercijalni i servisni sektor, kao i služba opštih poslova. Servisni sektor je organizovan tako da našim klijentima obezbeđuje servisno tehničku podršku 24/7. Impozantan lager originalnih i zamenskih rezervnih delova, ali i zamenske opreme koju ustupamo klijentima u cilju nesmetanog obavljanja posla, a u slučaju većih havarija ili dužih rokova isporuke, upotpunjuju osećaj sigurnosti kod klijenata

Konstantno usavršavanje servisnog i komercijalnog sektora, rezultirali su jedinstvenim Tehnogama support programom brige o klijentu.

Snažna brand identity politika, sveprisutnost na svim, za tehniku i industriju bitnijim sajamskim manifestacijama, učinili su Tehnogamu sinonimom za kompresorsku tehniku.

Svoju opredeljenost ka kvalitetu, ispunjenju zahteva klijenata uz brigu o zaštiti životne redine, potvrdili smo I implementacijom integrisanog menadžment sistema.

Otvorenost ka klijentu, pažljivo osluškivanje njegovih potreba, ali i pozitivan duh koji vlada među zaposlenima, učinili su da Tehnogama postane najpouzdaniji i najpoželjniji partner za kompresorsku tehniku.

Dobro došli u Tehnogamu – dobro došli u kuću dobrog vazduha za rad!

Vaš Tehnogama Tim

Podeliboge mta omega samsung abac
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep