Koristite komprimovani vazduh? Pozovite nas za konsultaciju, besplatna je!

POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac
TehnoGama

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

TehnoGama

CERTIFIED

CERTIFIED

Filtracija-komprimovanog-vazduha-CERTIFIED-TECHNICIANS-Tehnogama U cilju permanentnog poboljšanja kvaliteta svojih usluga, kao i poboljšanja stepena zadovljstva klijenata savetima, rešenjima i generalno partnerstvom sa Tehnogamom, odlučili smo da unapredimo svoje znanje iz oblasti filtracije komprimovanog vazduha.

Iz tog razloga, članovi Tehnogame su upravo završili posetu fabrici opreme iz oblasti filtracije komprimovanog vazduha a čiji smo zastupnici za teritoriju Republike Srbije i Crne Gore.

Kursevi, predavanja kao i finalni testovi su održavani u fabrci Omega Air u Ljubljani.


Obuka 2014.

Posvećenost stalnom unapređenju naših znanja , mogućnosti i potencijala donosi potrebu za edukacijom. Iz tog razloga, ponovo smo organizovali obuku u kompaniji Omega Air, inače jednoj od vodećih proizvođača filtracije komprimovanog vazduha u svetu. Ovoga puta naš kadar se posebno edukovao u oblasti adsorpcione tehnologije odstranjivanja kondenzata iz komprimovanog vazduha.


Obuka 2013.

U cilju permanentnog poboljšanja kvaliteta svojih usluga, kao i poboljšanja stepena zadovljstva klijenata savetima, rešenjima i generalno partnerstvom sa Tehnogamom, odlučili smo da unapredimo svoje znanje iz oblasti filtracije komprimovanog vazduha. Iz tog razloga, članovi Tehnogame su upravo završili posetu fabrici opreme iz oblasti filtracije komprimovanog vazduha a čiji smo zastupnici za teritoriju Republike Srbije i Crne Gore. Kursevi, predavanja kao i finalni testovi su održavani u fabrci Omega Air u Ljubljani. Filtracija komprimovanog vazduha je jednako važna skoro kao i sama proizvodnja komprimovanog vazduha.


boge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep