Koristite komprimovani vazduh? Pozovite nas za konsultaciju, besplatna je!

POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac
TehnoGama

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

TehnoGama

Vesti

ABAC

Sertified service Technicians Abac-1 Tehnogama d.o.o. Beograd je generalni uvoznik, distributer i servisni centar za najvećeg svetskog proizvođača klipnih i vijčanih kompresora Abac iz Italije.

Od svog osnivanja, do danas, ABAC nudi simbiozu fleksibilnosti i iskustva u proizvodnji kompresora; od onih za ličnu upotrebu, preko kompresora za profesionalnu upotrebu, pa do kompletnih industrijskih rešenja u kompresorskoj tehnici. Svako poboljšaje ili unapređenje kompresora iz serija koje nudi ABAC, rezultat su iskustava korisnika i njihovih potreba.

Abac u svojoj gami proizvoda nudi klipne kompresore, podeljene u 3 grupe: LINE, za poluprofesionalne korisnike, SILENT za korisnike malih kapaciteta, ali sa potrebom za malo tišim klipnim kompresorom i PRO, serija kompresora za profesionalne korisnike.

Pored klipnih kompresora ABAC proizvodni i vijčane kompresore, takođe podeljene u 4 grupe: MICRON -za korisnike koji po prvi put prelaze sa klipne na vijčanu tehnologiju komprimovanja, ali su I dalje mali potrošači komprimovanog vazduha, SPINN – za male do srednje konzumente komprimovanog vazduha, GENESIS – vijčani kompresori za srednje potrošače, koji pažnju usmeravaju na praktičnost Iskorišćenja prostora i FORMULA – za srednje do velike potrošače komprimovanog vazduha koji traže ekonomična rešenja za svoju proizvodnju.

Svi modeli ABAC kompresora od fabrike jedinstvene organizovanosti, do svojih korisnika, dolaze putem distributerske mreže koja se sastoji od preko 300 dilera u preko 100 zemalja širom sveta. ABAC posluje u skladu sa ISO 9001 i ISO 14001 standardima čime potvrđuje opredeljenost ka kvalitetu, ali i ka kvalitetnom odnosu sa svojim partnerima i korisnicima i njegovom konstantnom unapređenju.

Milioni prodatih ABAC jedinica, širom sveta, uverili su mnogobrojne korisnike da, ma koja aplikacija komprimovanog vazduha bila u pitanju – ABAC ima jednostavno rešenje za nju!boge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep