Vakuum pumpe

Vakuum pumpe Pneumofore

UV Serija Vakuum pumpe

Vakuum pumpe Pneumofore UV Serija

vakuum-pumpe-pneumofore-uv100 Legendarni modeli UV serije kompanije Pneumofore trenutno su instalirani u industrijskim postrojenjima širom sveta i svake godine evakuišu ogromnih više od milijardu kubnih metara.

Ovi modeli su ne samo pouzdaniji, već i efikasniji od bilo koje druge vakuum pumpe. Ove pumpe pokrivaju širok vakuumski opseg i nude jednostepenu snagom od 250 do 7.160 m3/h [148 do 4.211 cfm] sa rezidualnim pritiskom od 0,5 do 450 mbar(a) [29,90 do 16,62 inHg V]. Kapacitet i rezidualni pritisak se proširuju kod višestepenih mašina. Porodica UV pumpi uključuje nekoliko verzija, opisanih u nastavku, za različite primene.

Pneumofore-Rotary-Vane-Technology-Air-End-Details.png

Protok usisavanja od 250 m3/h do 7.160 m3/h (jednostepeno). Maksimalni stepen vakuuma od 99,95% [0,5 mbar(a) rezidualnog apsolutnog pritiska] sa konstantnim performansama do 95%.

Smanjena potrošnja električne energije u poređenju sa pumpama na tečni prsten sa istim nominalnim kapacitetom. Uštede do 70% prilikom zamene.

"Priključi i koristi" pumpe, jednostavne za instalaciju i integraciju.

Hlađenje vazduhom putem aluminijumskog radijatora i ventilatora sa kontrolom temperature. Hlađenje bez vode sprečava probleme vezane za kamenac, temperaturu okoline i nestabilan stepen vakuuma.

Specijalne aluminijumske legure za lopatice obezbeđuju aktivno zaptivanje, izbegavajući gubitak efikasnosti i smanjujući troškove rada i održavanja.

"Zatvoreni" sistem podmazivanja osigurava zanemarljivu potrošnju rashladnog sredstva.

PRILAGOĐENE VERZIJE

PRILAGOĐENE VERZIJE

UV – SERIJA CORE: Modeli od UV4 do UV100 sa opsegom kapaciteta od 250 do 7.160 m3/h i do 0,5 mbar(a) zaostalog pritiska. Sve komponente na brodu, spremne za rad.

UV H – Sposobnost usisavanja vodene pare, temperatura mašine 110°C [230°F] za procese sušenja. Jedinstvena karakteristika, ekskluzivno Pneumofore.

UV HC – Verzija vazdušno hlađenih pumpi za vruću klimu za temperaturu okoline do 55°C [131°F]. Ekstra veliki izmenjivači toplote i ventilatori za tropsku klimu.

UV VS – Pogon sa promenljivom brzinom od 30 do 65 Hz za optimizaciju potrošnje energije, za konstantan vakuum u procesu.

UV W – Vodeno hlađena verzija za ugradnju u zatvorene prostore ili za rekuperaciju toplote.

UV Ek – otporan na eksploziju. Instalacija u eksplozivnim područjima sa namenskim električnim komponentama.

UV B – Dvostepeni vakuum sistem sa duvaljkom za korenje kao drugi stepen vakuuma. Može se kombinovati sa bilo kojom drugom UV verzijom. Često se primenjuje pri sušenju cevovoda.

UV HR – Vakuum sistem sa povratom toplote za sobnu temperaturu iznad 40°C.

UV S – Specijalne verzije UV pumpi za prilagođene dimenzije, eternet, montirane na klizače, od nerđajućeg čelika, konstrukcije otporne na vremenske uslove ili okvire za izuzetno teške uslove rada.

Podeli


ANALIZA-veliki-piktogram

Uštedite novac analizom
energetske efikasnosti

Izazovite porast profita pametnim poslovanjem

Više o analizi

potreban vam je
servis kompresora?

stručna podrška i hitne intervencije 00/24h

servis centar
SERVIS-veliki
Elixir Zorka
Matis Wood
Politika
Verano Sunprotection
Grand kafa
Matis Group
Tvojih 5 minuta
LULU pekara
Emil Frey Srbija
Iceberg Salat Centar
Skroz Dobra pekara
La fontana
Naše zrno
PPT namenska
Nelly d.o.o.

za ostalu prateću opremu posetite naš web shop