Koristite komprimovani vazduh? Pozovite nas za konsultaciju, besplatna je!

POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac
TehnoGama

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

TehnoGama

Seminari

SEMINAR O ENERGETSKOJ EFIKASNOSTI U KOMPRESORSKOJ TEHNICI

Tehnogama d.o.o. je privredno društvo čija je osnovna delatnost kompresorska tehnika. U tom domenu, u skladu sa kvalitetom kao imperativom, ali i trendovima, Tehnogama d.o.o. je po prvi put, organizovala seminar o energetskoj efikasnosti u kompresorskoj tehnici.

Seminaru su prisustvovale članice Delta holdinga, predstavnici projektantskih kuća zaduženi za pneumatske i termotehničke instalacije i energetsku efikasnost, kao i predstavnici privatnih preduzeća - korisnika komprimovanog vazduha.

Seminar o energetskoj efikasnosti

Prisutnima su predstavljene kritične tačke u pogonima, koje su ujedno i mesta potencijalnih ušteda energije. Pored toga, predstavljena je i oprema renomiranog proizvođača BOGE, čijom integracijom u sisteme za napajanje komprimovanim vazduhom, korisnici dobijaju više komprimovanog vazduha za isti, ili manji utrošak el.energije.

Ovim seminarom je Tehnogama d.o.o. definitivno postavila nove standarde u pristupu poslu sa kompresorima i opremom za tretman i sušenje komprimovanog vazduha, a lestvicu kvaliteta usluge pružene klijentima podigla na viši nivo.


boge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep