Koristite komprimovani vazduh? Pozovite nas za konsultaciju, besplatna je!

POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac
TehnoGama

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

TehnoGama

Sajmovi

REGIONALNI SAJAM PRIVREDE - NOVA PAZOVA

Regionalni sajam privrede Pazova Tehnogama je, već 3-i put zaredom, uzela učešće na Regionalnom Sajmu privrede u Novoj Pazovi. Ovo je 10-i po redu Regionalni sajam privrede, pod sloganom ’’Divan je privredni Srem’’, organizovan pod okriljem Regionalne privredne komore Srema i Opštine Stara Pazova. Cilj ove sajamske manifestacije je spajanje privrednika, razmena iskustava i uspostavljanje novih partnerskih odnosa.

Srem, poznat kao žitnica Srbije, odavno je poznat po prehrambenoj industriji, a zahvaljujući svojoj izuzetnoj geografskoj poziciji, kao i sluhu pokrajinskih čelnika za industriju, postao je i baza kompanijama iz drugih privrednih grana, te su svoje pogone, baš u Sremu, osnovale i kompanije - predstavnici metaloprerađivačke industrije, hemijske industrije, industrije za preradu plastike, drvne industrije i dr.

Koprimovani vazduh, kao drugi po važnosti energent u industriji (pored el. energije) suštinski je važan u svakoj grani industrije i imajući to u vidu, Tehnogama je, privrednicima iz Srema, predstavila rešenja iz svog prodajnog i uslužnog portfolia, koji čine klipni i vijčani kompresori, frižiderski i adsorbcijski sušači komprimovanog vazduha, filtracija komprimovanog vazduha, generatori azota, čileri za procesno hlađenje, prateći pneumatski materijal, kao i usluge održavanja, servisa i remonta kompresora, izrade analize o energetskoj efikasnosti sistema komprimovanog vazduha i dr.

Tehnogama je, od jula ove godine i zvanično postala kompanija sa sedištem u Sremu; a preseljenje Tehnogame na svoju novu adresu u Šimanovcima, zasigurno će doneti benefit kako proizvodnim kompanijama iz okruženja Šimanovaca, jer će kompletnu servisno-tehničku podršku od sada dobijati gotovo na pragu svojih proizvodnih pogona, tako i klijentima širom Srbije, jer preseljenjem na novu lokaciju obezbedili smo mogućnost proširenja svih kapaciteta – i skladišnih, za još veći lager rezervnih delova, zamenskih kompresora i opreme; i kadrovskih; za još brojniju i opremljeniju servisnu službu za kompresorsku tehniku i brojniju stručnu i savetodavnu podršku prilikom izbora kompresorske tehnike.


Galerija Regionalnog Sajma privrede u Novoj Pazovi


boge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep