Koristite komprimovani vazduh? Pozovite nas za konsultaciju, besplatna je!

POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

TehnoGama

Najava

57. Sajam nameštaja u Beogradu.

57.sajam-namestaja-beogradTradicionalno, uz predstavnike drvne industrije i ove godine na Sajmu nameštaja opreme i mašina za drvnu industriju, svoj portfolio kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha Predstaviće i Tehnogama! U hali 4, Beogradskog sajma, u periodu od 05. do 10.
novembra 2019. godine, posetioci Beogradskog sajma nameštaja će moći da se upoznaju sa rešenjima U domenu komprimovanog vazduha, skrojenim po potrebama drvne industrije; od obezbeđivanja procesnog vazduha za opšte i jednostavne operacije u Proizvodnji nameštaja, do obezbeđivanja komprimovanog vazduha vrhunskog kvaliteta za najdelikatnije korisnike iz drvne industrije.

Pored toga, naš tim stručnjaka će davati besplatne savete kako od postojeće kompresorske stanice načiniti energetski efikasno i efektivno postrojenje Koje pametnom organizacijom štedi korisniku novac.

Podeliboge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep