Koristite komprimovani vazduh? Pozovite nas za konsultaciju, besplatna je!

POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac
TehnoGama

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

TehnoGama

Sajmovi

MEĐUNARODNI SAJAM NAMEŠTAJA, OPREME I UNUTRAŠNJE DEKORACIJE (UFI)

Medjunarodni sajam nameštaja Na 54. po redu, međunarodnom Sajmu nameštaja i opreme za drvnu industriju, očekuje se preko 520 domaćih i stranih izlagača, kako samog nameštaja i repromaterijala, tako i ponuđača mašina i opreme.

Na preko 55.000 m2, raspoređenih u halama 5 i 11, posetioci Sajma će moći da se upoznaju sa najnovijim trendovima u proizvodnji i dizajnu nameštaja. U skladu sa optimizacijom resursa, ali i povećanjem efikasnosti u svakoj fazi proizvodnje, Tehnogama će posetiocima predstaviti Energetski efikasna rešenja u kompresorskoj tehnici.

Posetioci će moći da se upoznaju sa mogućnostima uštede u sistemima komprimovanog vazduha i da saznaju koji su to konkretni koraci koje treba preduzeti u cilju podizanja kvaliteta komprimovanog vazduha, koji je od suštinskog značaja i za pravilan rad mašina angažovanih u u preradi i obradi drveta, ali i za kvalitet finalnih proizvoda.

Tehnogama već dugi niz godina ostvaruje uspešnu saradnju sa vodećim proizvođačima nameštaja iz Srbije; zadovoljnih korisnika efikasnih rešenja u kompresorskoj tehnici.


Galerija Međunarodnog sajma nameštaja


boge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep