Koristite komprimovani vazduh? Pozovite nas za konsultaciju, besplatna je!

POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac
TehnoGama

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

TehnoGama

Sajmovi

39. GRAFIMA – MEĐUNARODNI SAJAM GRAFIČKE, PAPIRNE I KREATIVNE INDUSTRIJE

medjunarodni sajam grafike 39. Međunarodni sajam grafičke, papirne i kreativne industrije - Grafima, najznačajnije godišnje regionalno sajamsko okupljanje profesionalaca u ovim oblastima, održaće se u hali 4 Beogradskog sajma od 27. do 30. septembra 2017.

Ova sajamska manifestacija dostignuća svetske tehnologije u grafičkoj industriji, u sferi izdavaštva i štampanih medija i dizajna u grafičkoj i reklamnoj industriji, u proizvodnji, doradi i preradi papira i brojnim drugim segmentima ovih privrednih grana, predstaviće srpskom i regionalnom tržištu sve segmente koji su uslov za korak sa svetskim trendovima.

Tokovi grafičarstva i reklame podrazumevaju najširi mogući spektar mašina, uređaja i opreme za grafičku industriju, obimnu paletu sirovina, repromaterijala ili finalnih proizvoda za različite sektore grafičke industrije, a neizostavan segment ove ponude su svakako i vazdušni kompresori, samo srce grafičke i štamparske industrije.

Sa bogatim iskustvom u primeni kompresorske tehnike upravo u grafičkoj i štamparskoj industriji, TEHNOGAMA će i ove godine posetiocima GRAFIME predstaviti brojna rešenja i mogućnosti koja svet komprimovanog vazduha nudi. Pored kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha renomiranih proizvođača BOGE, OMEGA AIR, MTA, ABAC i dr.

Tehnogama će zainteresovane upoznati i sa kvalitetnom pripremom vazduha kao nužnim faktorom za obezbeđivanje kako kvalitetne štampe, tako i za očuvanje sofisticiranih štamparskih i grafičkih mašina.

U skladu sa devizom za 2017. godinu - godinu 4. industrijske revolucije, TEHNOGAMA će, uz sve gorepomenuto, korisnicima komprimovanog vazduha predočiti i mogućnosti uštede, odnosno povećanja efikasnosti kompresorskog sistema nizom korisnih saveta i aplikacija dodatne opreme, kao i opreme za monitoring celokupnog sistema napajanja vazduhom.

Za "VIŠE BOJE" (slogan ovogodišnje GRAFIME) – KVALITETAN KOMPRIMOVANI VAZDUH IZ TEHNOGAME.boge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep