POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac
TehnoGama

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

Sajmovi

GRAND PROM - IN-HOUSE GENERACIJA AZOTA

1-Tehnogama-kompresori-za-vazduh-i-generator-azota ,,I miris i ukus’’, dugogodišnja je parola ,,Grand kafe’’, a od sada će se za postojanost i mirisa i ukusa brinuti novo postrojenje za proizvodnju i tretman komprimovanog vazduha sa IN-HOUSE GENERACIJOM AZOTA, koje je Tehnogama uspešno instalirala u Grand Promu, proizvođaču ,,Grand kafe’’ u okviru Atlantic grupe.

Postojećim kompresorima, dodat je BOGE vijčani kompresor snage 132 kW, sa dodatnim rezervoarom komprimovanog vazduha, opremom za sušenje i tretman komprimovang vazduha, kao i opremom za temperiranje komprimovanog vazduha u cilju obezbeđivanja zahtevane čistoće azota u zahtevanoj količini, bez obzira na ambijentalne uslove. Adekvatnu pripremu vazduha pre generacije azota upotpunjuje toranj sa aktivnim ugljem, nakon koga sledi generator azota kapaciteta 270 m3/h azota čistoće 99,9%.

Za korisnike azota, koji azot primenjuju svakodnevno u svojim procesima i koji isti koriste u većim količinama, sopstvena proizvodnja azota je optimalno rešenje u smislu isplativosti investicije, pouzdanosti i samostalnosti.


Galerija GRAND PROM - IN-HOUSE GENERACIJA AZOTA


boge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep