Koristite komprimovani vazduh? Pozovite nas za konsultaciju, besplatna je!

POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

TehnoGama

Pneumatski alat

Pneumatski alat ABAC

Pneumatski alat je alat koji pokreće komprimovani vazduh, a zašto baš pneumatski alat, a ne npr. električni alat ili alat na baterije, postavlja se pitanje?

Struktura pneumatskog alata je koncipirana da omogući snažno dejstvo u lakom i kompaktnom ’’pakovanju’’ za poslove koji se rade ručno, kao što su klesanje, struganje, brušenje, izbijanje, odvijanje, zavijanje, sečenje i dr.

Pneumatski alat, tipično, u sebi sadrži manje pokretnih delova no što je to slučaj kod električnog alata, te su potrebe za održavanjem pneumatskog alata minimalne, a vreme pouzdanog rada maksimizovano.

Gotovo svaki primerak ručnog električnog alata ima svoju repliku u svetu pneumatskog alata, samo pogonjenu komprimovanim vazduhom, isto toliko pouzdanu i moćnu, možda čak i pouzdaniju i moćniju jer je mogućnost

Kvara manja.

ABAC je napravio logično proširenje svoje standardne i svetski poznate ponude kompresora, dodavši svom portfoliu profesionalnih kompresora i ABAC PRO pneumatski alat; alat vrhunskog kvaliteta i velike pouzdanosti.

U ponudi ABAC PRO pneumatskog alata možete pronaći pneumatski pištolj/čekić, pneumatsku račnu; dostupne u više različitih veličina i dimenzija, zatim pneumatske brusilice; ugaone i čeone, pneumatske šlajferice, pneumatske bijakse, pneumatska dleta, iglične skalere (pneumatski alat za skidanje rđe) i još mnogo toga.

Izaberite pravi alat za svoju majstoriju – izaberite ABAC PRO pneumatski alat!

Podeliboge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep