POZOVITE NAS ! Kvalitetan savet će Vam uštedeti novac
TehnoGama

Dečka bb, Šimanovci

Bulevar 13. jul bb, Nikšić

Urgentne intervencije

+381 (0) 22 215 23 02

Sajmovi

61. MEĐUNARODNI SAJAM TEHNIKE I TEHNIČKIH DOSTIGNUĆA (UFI)

Posetiocima COOL & FRUVEG EXPO BALKAN sajma, TEHNOGAMA doo će predstaviti svoj asortiman kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Kako svaki rashladni sistem i sistem za sortiranje i pakovanje voća i povrća prati i odgovarajuća kompresorska tehnika, TEHNOGAMA će ove godine posetiocima COOL & FRUVEG EXPO BALKAN sajma, prikazati svoj asortiman kompresora i opreme za tretman komprimovanog vazduha.

Moderne mašine za sortiranje i pakovanje voća su delikatne jedinice i kao takve traže kvalitetan vazduh, kako zbog svoje sofisticiranosti, tako i zbog obezbeđivanja kvaliteta samih proizvoda koji su predmet sortiranja, hlađenja, pakovanja.

Svojim iskustvom i znanjem, zaposleni TEHNOGAME će zainteresovanim licima predočiti sve raspoložive opcije i mogućnosti u skladu sa njihovim konkretnim zahtevima i zahtevima standarda kada je klasa čistoće komprimovanog vazduha u prehrambenoj industriji u pitanju.

medjunarodni sajam grafike

boge mta omega samsung abac
sertifikat
sertifikat
Tehnogama logotip
Za Vašu sigurnost u poslovanju obezbedili smo niz pogodnosti:
analiza efikasnosti postojećeg stanja, mogućnost otkupa "staro za novo", mogućnost besplatnog korišćenja zamenske opreme,
kupovinu opreme na rate ili lizing po najpovoljnijim uslovima, izvođenje kompresorskih postrojenja po sistemu "ključ u ruke", besplatno savetovanje...
sertifikat
boge
mta
omega
abac
Sotras
Goetze armaturen
noitech
Aignep